Finances

Comptem amb una important experiència en tot tipus d’assumptes relacionats amb la Banca i el sistema financer.
Els nostres advocats acumulen gran experiència i multitud d’assumptes defensats en relació a:

  • Contractes swaps.
  • Derivats.
  • Finançament.

Representem a institucions financeres i a empreses.

Serveis relacionats

Legal

Som referents en el desenvolupament de solucions legals globals i complertes per a empreses. Som especialistes a les següents àrees de pràctica:

Llegir més
Compliance Penal

Les últimes reformes de la Llei de Societats de Capital i del Codi Penal estableixen noves obligacions pels Administradors de les societats, les quals aconsellen disposar d’un sistema de planificació per previndre els riscos penals.

Llegir més
Protecció de Dades
Amb data 27 d'abril del 2016, el Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea va aprovar el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades (des d'ara RGPD - Reglament General de Protecció de dades) i Llegir més
BPO nòmines

El BPO consisteix en un procés de focalització en els processos core d’una companyia. L’externalització dels processos non core permet que una empresa se centri, de manera exclusiva, en la seva activitat core amb l’objectiu

Llegir més
Integrated Reporting

El propòsit principal d’un Integrated Reporting és el d’explicar com una organització crea valor al llarg del temps als seus grups d’interès, entre ells i, com a grup principal, el dels proveïdors de capital financer.

Llegir més
Protocols de blanqueig

Implantació de protocols i manuals de Blanqueig de Capitals, procediments i mesures de control establerts per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i del Finançament del Terrorisme (PBC / FT).

Llegir més
Com podem ajudar-lo?

Posi’s en contacte amb la oficina de JDA.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.