Inmobiliària

Inmobiliària 0

Comptem entre els nostres clients tot tipus d’empreses manufactureres a qui prestem serveis professionals de tota índole.

La nostra experiència en aquest tipus d’indústria arriba a tots els nostres àmbits d’especialitat.

  • Assessoria i planificació fiscal.
  • Assessoria laboral i de recursos humans.
  • Assessoria Jurídica.
  • Consultoria de negoci, econòmic financera.
  • Auditoria de comptes.

Hem dut a terme multitud de serveis d’assessorament econòmic, financer i de negoci i hem assessorat en reestructuracions i plans de viabilitat.

Quan els accionistes decideixen desinvertir, els hem ajudat a vendre la seva companyia en les millors condicions.

També els ajudem, en l’àmbit dels seus programes d’expansió, en l’adquisició d’altres negocis, la seva anàlisi, negociació, due dilligence i representació legal.

Des de la modificació del codi penal, ens ocupem del disseny i implantació de Planes de prevenció de riscos penals, a partir d’una anàlisi dels seus riscos.

Serveis relacionats

Fiscal

Proveïm estratègies i serveis en matèria fiscal als nostres clients davant la complexitat i contínua actualització de les normatives. Realitzem una gestió personalitzada dels projectes dels nostres clients

Llegir més
Laboral, RRHH i Capital Humà

En un entorn de gran complexitat, els nostres professionals combinen un profund coneixement dels recursos humans com a especialistes i un coneixement sectorial del negoci. Proporcionem i implantem solucions en tot tipus de projectes relacionats amb la dimensió humana d’una organització.

Llegir més
Legal

Som referents en el desenvolupament de solucions legals globals i complertes per a empreses. Som especialistes a les següents àrees de pràctica:

Llegir més
Compliance Penal

Les últimes reformes de la Llei de Societats de Capital i del Codi Penal estableixen noves obligacions pels Administradors de les societats, les quals aconsellen disposar d’un sistema de planificació per previndre els riscos penals.

Llegir més
Protecció de Dades
Amb data 27 d'abril del 2016, el Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea va aprovar el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades (des d'ara RGPD - Reglament General de Protecció de dades) i Llegir més
BPO nòmines

El BPO consisteix en un procés de focalització en els processos core d’una companyia. L’externalització dels processos non core permet que una empresa se centri, de manera exclusiva, en la seva activitat core amb l’objectiu

Llegir més

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.