Qui som?

JDA/SFAI és un despatx d’advocats, assessors fiscals i laboral i consultors d’empresa amb 40 anys de trajectòria empresarial.

El rànquing d’Expansión 2023 ens classifica en 31ª posició entre els 100 millors despatxos professionals a Espanya, i la Revista Emprendedores i Prodespachos ens considera de nou com el millor despatx professional per donar suport legal a empresaris, emprenedors i directius (2023). 

JDA / SFAI ha comptat sempre amb vocació internacional i per això forma part de la xarxa internacional de despatxos professionals SFAI.

La nostra companyia compta amb més de 150 professionals especializats i cinc oficines a Barcelona, Granollers, Madrid i Sabadell.

 

Som especialistes en assessorament i solucions estratègiques globals per a empreses oferint serveis professionals de:

  • Legal: Equip d’advocats especialitzats en oferir qualsevol tipus d’assessorament legal a empreses i organitzacions.
  • Fiscal: Assessors fiscals especialitzats en assessorament fiscal per a empreses i organitzacions.
  • Laboral i RRHH: Assessors laborals especialitzats en assessorament laboral per a empreses i organitzacions.
  • BPO nòmines: Outsourcing de nòmines per a empreses i organitzacions.
  • Compliance Penal: Assessorem en la implementació de plans de prevenció de riscos penals per a empreses i programes de compliment (Corporate Compliance).
  • Consultoria de finançament en R+D+I: assessorament sobre finançament a través d’ajudes, subvencions i deduccions fiscals projectes de recerca, desenvolupament i innovació tecnològica.
  • Protecció de Dades (RGPD): Consultors experts en implantar el nou reglament de protecció de dades (RGPD) en empreses i organitzacions.
  • Emprenedors i Startups: Assessorament per a emprenedors i startups.
  • Solucions en Corporate: Assessorem als nostres clients en la recerca de compradors / inversors i sobre les negociacions amb grups industrials / financers interessats en l’adquisició majoritària o total de la societat.
  • Consultoria Econòmica – Financera i Controlling: Planificació Econòmica i Financera, seguiment previsional, control de gestió, plans de viabilitat, avaluació d’empreses.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.