JDA Granollers

asesoria laboral y fiscal granollers

JDA Granollers es la nostra sede principal situada a Granollers.  JDA Granollers compta amb un equip d’advocats, assessors fiscals, assessors laborals i consultors de negoci.

Oferim solucions estratègiques globals per a empreses oferint serveis professionals en:

  • Laboral i RRHH: Els nostres assessors laborals t’oferiran el millor assessorament laboral per a empreses de Granollers
  • Fiscal: Els nostres assessors fiscals t’oferiran el millor assessorament fiscal per a empreses de Granollers.
  • Legal: Comptem amb un gran equip d’advocats especialitzats en totes les branques de el dret, t’aportaran el millor assessorament legal per a la teva empresa de Granollers. 
  • • Consultoria econòmica i financera: Disposem d’un equip de consultors especialitzats en totes les àrees de consultoria a Granollers.
  • Protecció de Dades: Oferim el millor assessorament en protecció de dades. Adaptem la teva empresa a el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).
  • Consultoria de finançament en R + D + I: T’ajudem a gestionar els tràmits necessaris perquè aconsegueixis les millors deduccions fiscals, subvencions i ajudes econòmiques per als teus projectes en Investigació, Desenvolupament i Innovació (R + D + I) a Granollers. 
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable:
JDA Expert LegalTax, S.L.P.;
Finalitat:
Finalitat 1: Atendre el seu contacte;
Finalitat 2: L'enviament de comunicacions comercials inclòs per correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.
Legitimació:
La base legal per al tractament de les seves dades és l'obtenció del seu consentiment;
Destinataris:
Empreses de el grup amb motiu de la correcta prestació dels serveis i de l'atenció a persones de contacte, així com per a temes administratius i de control intern;
Drets:
Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s'expliquen en la informació addicional;
Informació addicional:
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:
https://www.jda.es/protecciondatos/contactos


Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.