JDA Madrid

JDA Madrid és la nostra oficina situada a Madrid. JDA Madrid compta amb un equip d’advocats, assessors fiscals, assessors laborals i consultors de negoci.

Oferim solucions estratègiques globals per a empreses oferint serveis professionals en:

  • Laboral i RRHH: Els nostres assessors laborals t’oferiran el millor assessorament laboral per a empreses de Madrid. 
  • Fiscal: Els nostres assessors fiscals t’oferiran el millor assessorament fiscal per a empreses de Madrid. 
  • Legal: Comptem amb un gran equip d’advocats especialitzats en totes les branques de el dret, t’aportaran el millor assessorament legal per a la teva empresa de Madrid. 
  • Consultoria econòmica i financera: Disposem d’un equip de consultors especialitzats en totes les àrees de consultoria a Madrid. 
  • Protecció de Dades: Oferim el millor assessorament en protecció de dades. Adaptem la teva empresa a el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).
  • Consultoria de finançament en R + D + I: T’ajudem a gestionar els tràmits necessaris perquè aconsegueixis les millors deduccions fiscals, subvencions i ajudes econòmiques per als teus projectes en Investigació, Desenvolupament i Innovació (R + D + I) a Madrid.

  Accepto la Política de privacitat, i autoritzo el tractament de les meves dades conforme a la consulta realitzada

  Autoritzo a JDA a enviarme, vía e-mail, informació de carácter comercial relativa als seus productes i serveis

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.