JDA Sabadell

JDA Sabadell 0

JDA Sabadell és la nostra oficina situada a Sabadell. JDA Sabadell compta amb un equip d’advocats, assessors fiscals, assessors laborals i consultors de negoci.

Oferim solucions estratègiques globals per a empreses oferint serveis professionals en:

 • Laboral i RRHH: Els nostres assessors laborals t’oferiran el millor assessorament laboral per a empreses de Sabadell.
 • Fiscal: Els nostres assessors fiscals t’oferiran el millor assessorament fiscal per a empreses de Sabadell.
 • Legal: Comptem amb un gran equip d’advocats especialitzats en totes les branques de el dret, t’aportaran el millor assessorament legal per a la teva empresa de Sabadell.
 • Consultoria econòmica i financera: Disposem d’un equip de consultors especialitzats en totes les àrees de consultoria a Sabadell.
 • Protecció de Dades: Oferim el millor assessorament en protecció de dades. Adaptem la teva empresa a el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).
 • Consultoria de finançament en R + D + I: T’ajudem a gestionar els tràmits necessaris perquè aconsegueixis les millors deduccions fiscals, subvencions i ajudes econòmiques per als teus projectes en Investigació, Desenvolupament i Innovació (R + D + I) a Sabadell.
JDA Sabadell 1

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES


  Responsable:
  JDA Expert LegalTax, S.L.P.;
  Finalitat:
  Finalitat 1: Atendre el seu contacte;
  Finalitat 2: L'enviament de comunicacions comercials inclòs per correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.
  Legitimació:
  La base legal per al tractament de les seves dades és l'obtenció del seu consentiment;
  Destinataris:
  Empreses de el grup amb motiu de la correcta prestació dels serveis i de l'atenció a persones de contacte, així com per a temes administratius i de control intern;
  Drets:
  Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s'expliquen en la informació addicional;
  Informació addicional:
  Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:
  https://www.jda.es/protecciondatos/contactos


  Subscriu-te a la nostra newsletter

  Informació bàsica sobre Protecció de dades
  Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.