Avís Legal

1. Informació legal

Les presents disposicions regulen l’ús del servei de la present web que JDA EXPERT LEGALTAX, S.L.P. (En endavant, JDA) posa a disposició dels seus usuaris.

 • JDA té el seu domicili social situat al carrer C / Francisco de Quevedo, 9 08402 Granollers (Barcelona). Espanya. Telèfon 938600370 i Fax. 938794960. C.I.F. número B-59820167 i es troba inscrita en Registre Mercantil de Barcelona amb el nº de Tom 21069, Foli 144, Full B 16089, Inscripció 1ª.
 • L’accés a aquesta pàgina és gratuït, els serveis que presta JDA amb caràcter general, tenen el preu que s’indiqui en la corresponent oferta comercial estipulada en cada cas amb el client, i en cap cas s’ofereixen o presten a través del servei d’aquesta pàgina web.
 • La utilització del web atribueix la condició d’usuari de la web (en endavant, “l’Usuari”) i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. La prestació del servei del Web té una durada limitada al moment en què l’Usuari es trobi connectat a la mateixa.  

2. Drets de Propietat intel·lectual i industrial

 • Tots els continguts d’aquesta web, així com el seu disseny gràfic i codis font (d’ara endavant, els “Continguts”), són propietat intel·lectual de JDA o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.
 • Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de JDA o tercers, sense que pugui entendre’s que l’accés a la Web atribueixi cap dret sobre les esmentades marques, noms comercials i / o signes distintius.

3. Condicions d’ús de la web

A.- Sobre l’Ús.

 • L’Usuari s’obliga a fer un ús correcte del web de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L’Usuari respondrà davant de JDA o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.
 • Queda expressament prohibit l’ús del Web amb finalitats lesives de béns o interessos de JDA o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de JDA o de tercers.

B.- Sobre els Continguts

 • L’Usuari es compromet a utilitzar els Continguts de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal, així com amb les altres condicions, reglaments i instruccions que, si s’escau puguin ser aplicables de conformitat amb el que disposa l’apartat 1 d.

Amb caràcter merament enunciatiu, l’Usuari d’acord amb la legislació vigent haurà d’abstenir de:

 • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar els Continguts excepte en els casos autoritzats en la llei o expressament consentits per JDA o per qui ostenti la titularitat dels drets d’explotació si és el cas.
 • Reproduir o copiar per a ús privat els Continguts que puguin ser considerats com a Programari o Base de Dades de conformitat amb la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual, així com la seva comunicació pública o posada a disposició de tercers quan aquests actes impliquin necessàriament la reproducció per part de l’Usuari o d’un tercer.
 • Extreure i / o reutilitzar la totalitat o una part substancial dels Continguts integrants de la Web així com de les bases de dades que JDA posi a disposició dels Usuaris.

4. Exclusió de responsabilitat

A.- Sobre la Informació

 • L’accés a la web no implica de cap manera l’obligació per part de JDA de comprovar la veracitat, exactitud, adequació, idoneïtat, exhaustivitat i actualitat de les dades subministrades a través de la mateixa. Els continguts d’aquesta pàgina són de caràcter general i no constitueixen, de cap manera, la prestació de cap servei d’assessorament o consultoria de cap tipus.
 • JDA no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada al web ni dels danys i perjudicis produïts en l’Usuari o tercers amb motiu d’actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda a la web.

B.- Dels serveis

 • L’accés a la web no implica l’obligació per part de JDA de controlar l’absència de virus o qualsevol altre programa o sistema nociu. Corresponent a l’Usuari la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius. JDA no es responsabilitza dels danys produïts en els equips informàtics dels Usuaris o de tercers durant la prestació del servei del Web.

C.- De la disponibilitat del web

 • L’accés a la web requereix de serveis i subministraments de tercers, inclosos el transport a través de xarxes de telecomunicacions la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament no correspon a JDA. Per tant, els serveis proveïts a través del web poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles per als Usuaris.
 • JDA no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l’Usuari que portin causa d’errors o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

5. Notificació d’incidències i possibles infraccions

JDA respecta els drets de tercers i la legislació aplicable. L’usuari del lloc web i les Aplicacions està obligat a fer el mateix. En cas de trobar incidències tècniques en el funcionament del lloc web, o per a qualsevol comunicació sobre les condicions d’ús, pot posar-se en contacte amb JDA a través del següent link.

6. Legislació aplicable

El present Avís Legal i les seves conseqüències es regiran en tot cas per la legislació espanyola que estigui en vigor en cada moment.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.