Treballa amb nosaltres / Carreres professionals

La Gestió del Capital Humà, la captació i gestió del talent és vital i, definim clarament rols, llocs de treball i carrera professional. L’acompliment professional de totes les persones que configuren la plantilla de JDA passa per aconseguir nivells de desenvolupament cada vegada més alts, majors competències tècniques, experiència i capacitats de gestió.

Si vols entrar a formar part del nostre equip et convidem al fet que emplenis el formulari d’aplicació o visitis el nostre model de millora per a la projecció de les carreres dels nostres col·laboradors.

Si el que cerques són ofertes de treball ja definides, tant de JDA com d’alguns dels nostres clients, visita el nostre apartat d’ofertes externes.

Com podem ajudar-te?

Posa’t en contacte amb la oficina de JDA

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.