Treballa a JDA

Per fer-nos arribar la teva candidatura i optar a formar part de la nostra organització has d’omplir el següent formulari i adjuntar el teu currículum vitae.

  Datos personales

  Data de naixement*

  Dades acadèmiques

  Formació*

  Experiència professional

  Informació adicional

  Currículum (PDF)

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P. .; Finalitat: La selecció de candidats a llocs de treball actuals i futurs, oferts per la nostra empresa i per a les seleccions de persones encarregades pels nostres clients; Legitimació: La base legal per al tractament de les seves dades és la obtenció del seu consentiment al treball; Destinataris: Es comunicaran a clients que ens hagin encarregat una selecció de personal o a altres empreses del grup per a les que se'ls faci una selecció de personal; Drets: té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional; Informació addicional: Podeu consultar l'informació addicional i detallada sobre Protecció de dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/candidats/

  Autoritzo expressament el tractament de les meves dades personals, així com les que es troben en el contingut del meu currículum vitae, incloses categories especials.

  Tancar

  Clàusules en formulari enviament currículum

  En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals i els del seu currículum s'incorporaran, per ser tractades, en els fitxers dels quals és responsable JDA Expert LegalTax, S.L.P., per a portar tot el referent a la gestió professional de recerca, avaluació i selecció de candidats a llocs de treball, tant en processos de selecció interns per a empreses del grup JDA com per a processos de selecció que realitzem per encàrrec dels nostres clients. Amb això, el mantindrem inclòs a la nostra base de dades de candidats per a qualsevol oferta de treball per a la qual vostè reuneixi els requisits descrits per al lloc.

  Així mateix li informem que les seves dades personals i el seu currículum podran ser facilitades a altres empreses del grup JDA, especialment, JDA AUDIT, S.L. i JDA VALLBONA LEGAL, S.L. així com a aquelles empreses que ens hagin contractat la gestió de recerca, avaluació i selecció de candidats per a cobrir un lloc de treball, només per al cas que jutgem que Vostè pogués ser un candidat al lloc de treball a cobrir.

  Per exercir els drets que li reconeix la llei, com el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, dirigeixi un escrit a:

  Grup JDA
  Departament d'atenció a l'usuari
  c / Francisco de Quevedo, 9
  08402 - GRANOLLERS (Barcelona)

  O bé a la següent adreça de correu electrònica: protecciondedatos@jda.es

  Desitgem participar-li que JDA Expert LegalTax, S.L.P. compleix amb tots els requisits establerts en l'esmentada Llei i que totes les dades sota la nostra responsabilitat vénen sent tractades d'acord amb les exigències legals, guardant-se les degudes mesures de seguretat que garanteixen la confidencialitat dels mateixos, i actuant en tot moment amb la màxima discreció que requereixi el procés.

  [an error occurred while processing this directive]
  [an error occurred while processing this directive]

  Subscriu-te a la nostra newsletter

  Informació bàsica sobre Protecció de dades
  Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.