Serveis

Fiscal

Proveïm estratègies i serveis en matèria fiscal als nostres clients davant la complexitat i contínua actualització de les normatives. Realitzem una gestió personalitzada dels projectes dels nostres clients

Llegir més
Laboral, RRHH i Capital Humà

En un entorn de gran complexitat, els nostres professionals combinen un profund coneixement dels recursos humans com a especialistes i un coneixement sectorial del negoci. Proporcionem i implantem solucions en tot tipus de projectes relacionats amb la dimensió humana d’una organització.

Llegir més
Legal

Som referents en el desenvolupament de solucions legals globals i complertes per a empreses. Som especialistes a les següents àrees de pràctica:

Llegir més
Compliance Penal

Les últimes reformes de la Llei de Societats de Capital i del Codi Penal estableixen noves obligacions pels Administradors de les societats, les quals aconsellen disposar d’un sistema de planificació per previndre els riscos penals.

Llegir més
Informe Tuscompetidores.com

L’informe Tuscompetidores.com és una font d’informació economicofinancera objectiva realitzat amb la informació més actualitzada disponible dels comptes anuals dipositats als Registres Mercantils de l’estat espanyol.

Llegir més
JDA BoxOffice

Estàs al banc, al notari, amb el teu advocat o a casa? Amb l‘app de BoxOffice podràs tenir tota la informació de la teva empresa en el teu mòbil. En qualsevol moment i en qualsevol lloc amb BoxOffice podras accedir, editar, enviar amb només un clic tot document que necessitis per a les seves gestions diàries, obtenir tota mena d’informació i ordenar operacions.

Llegir més
Penal econòmic

En JDA / SFAI tenim àmplia experiència en l’assessorament en tots els àmbits amb advocats experts en Dret Penal.

Llegir més
Legal Administratiu

L’equip de JDA / SFAI està integrat per advocats amb dilatada experiència en les relacions amb les administracions públiques, alguns d’ells ocupant càrrecs de màxima responsabilitat administrativa, oferint als clients les solucions ajustades a cada situació.

Llegir més
Dret de família

En JDA / SFAI comptem amb àmplia experiència en l’assessorament jurídic i representació lletrada en Dret de Família. Posem a la teva disposició el millor equip especialitzat en Herències, Divorcis, Donacions i altres especialitats de el dret familiar.

Llegir més
Propietat industrial i intel·lectual

L’equip de JDA / SFAI tenim reconeguda experiència i oferim un servei integral en l’àmbit de l’assessorament, pràctica contractual i litigis en matèria de propietat intel·lectual i industrial.

Llegir més
Financer i Bancari

El departament de Dret bancari i financer és una de les àrees d’activitat més importants de JDA / SFAI. Comptem amb un equip de professionals especialitzat en dret financer i bancari que ofereix assessorament jurídic en la formalització de tot tipus d’operacions, anàlisi de projectes d’inversió, viabilitat i estratègies de finançament,

Llegir més
Legal Immobiliari i Urbanisme

En JDA / SFAI comptem amb àmplia experiència en qüestions relacionades amb el Dret Immobiliari i prestem un servei qualificat i transaccional, tant a persones físiques com jurídiques, en tot tipus de qüestions i transaccions immobiliàries.

Llegir més
Empresa Familiar

A Espanya les empreses familiars representen el 89% sobre el total de les empreses. És per això que durant més de 35 anys en JDA / SFAI hem desenvolupat una àrea de pràctica dedicada exclusivament a l’assessorament de les empreses familiars.

Llegir més
Litigació i Arbitratge

El nostre equip d’Advocats compta amb una àmplia experiència i coneixement en Litigació i Arbitratge, la qual cosa ens permet treballar amb clients de qualsevol sector, representant-los en processos judicials o arbitrals en tot tipus de qüestions pertanyents a matèries de dret mercantil, civil, laboral, penal econòmic, fiscal i de dret públic.

Llegir més
Mercantil i Societari

JDA/SFAI compta amb un equip multidisciplinari especialitzat que li permet assessorar l’empresa en totes les àrees pròpies de la pràctica mercantil i oferir una solució integral a les necessitats de la seva vida societària.  

Llegir més
Concursal i situacions de crisi

JDA/SFAI compta amb un equip de professionals amb àmplia experiència per a la prestació de serveis d’assessorament concursal, tant en un context de continuïtat i reestructuració de l’empresa, com en un context de liquidació, podent assessorar totes les parts que intervenen en el procés concursal: empresa, empresari, creditors, treballadors;

Llegir més
Llei de la Segona Oportunitat

JDA/SFAI compta amb un equip multidisciplinari experimentat en gestió de concursos de creditors. Som referents en el desenvolupament de solucions jurídiques per resoldre rapidament  els interessos dels nostres clients.
La Llei de la 2ª Oportunitat de les persones físiques estableix que aquelles persones que no hagin pogut fer front els seus deutes tinguin un procediment per a exonerar la part que no hagi pogut satisfer i així tenir una segona oportunitat per constituir el seu futur sense l’amenaça de les deutes del passat.

Llegir més
Protecció de Dades
Amb data 27 d'abril del 2016, el Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea va aprovar el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades (des d'ara RGPD - Reglament General de Protecció de dades) i Llegir més
Fusions i Adquisicions

Vols desinvertir o invertir i dur a terme un dels negocis més importants de la teva vida? T’acompanyem en tots els aspectes clau del procés.
JDA/SFAI compta amb un equip multidisciplinari especialitzat en la recerca de compradors / inversors i en les negociacions amb grups industrials / financers interessats en l’adquisició majoritària o total de la societat, d’acord amb els criteris que es determinin i realitzant per a això la diagnosi  i estratègia de recerca, la presentació de compradors interessats i l’assessorament en les negociacions que siguin necessàries fins la bona fi de l’operació

Llegir més
Consultoria de finançament R+D+I

L’experiència ens demostra que gran part de les empreses realitza activitats d’R+D+I. La dificultat rau en identificar, classificar, documentar i quantificar aquesta activitat.

Llegir més
Serveis Professionals per a oficines de farmàcia

Des de BUXADERAS ADVOCATS /Grup JDA oferim un servei integral d’assessoria jurídica-legal, fiscal, comptable i laboral per a empreses i autònoms especialitzat exclusivament a oficines de farmàcia.

Llegir més
Servei fiscal, comptable i laboral per a autònoms i pimes

Des de B&B/Grup JDA oferim serveis especialitzats en l’assessorament integral d’autònoms i pimes. Més de 25 anys d’experiència.

Llegir més
Assessoria en mobilitat internacional

Som especialistes en assessorament i gestió de la mobilitat internacional. Ajudem a les empreses i particulars internacionals a establir-se a Espanya.

Llegir més
Pla d´Igualtat i Registre de Salaris

El Reial Decret Llei 06/2019 d’1 de març, de mesures urgent té com a objectiu establir un nou marc jurídic cap a la plena igualtat entre dones i homes.

Un dels aspectes més destacats és que inclou l’obligatorietat de les empreses de tenir un Pla d’Igualtat i un Registre de Salaris mitjos dels diferents llocs de treball de l’empresa.

Llegir més
BPO nòmines

El BPO consisteix en un procés de focalització en els processos core d’una companyia. L’externalització dels processos non core permet que una empresa se centri, de manera exclusiva, en la seva activitat core amb l’objectiu

Llegir més
Integrated Reporting

El propòsit principal d’un Integrated Reporting és el d’explicar com una organització crea valor al llarg del temps als seus grups d’interès, entre ells i, com a grup principal, el dels proveïdors de capital financer.

Llegir més
Start-Ups – Emprenedors

Al marge de tots els nostres serveis especialitzats, hem desenvolupat i adaptat una sèrie de serveis bàsics per a una start-up, amb una tarifa especial en els 24 anys primers d’existència de la mateixa.

Llegir més
Consultoria econòmica financera

Ser una signatura global ens permet acompanyar els nostres clients per fer front als nous reptes de l’escenari econòmic mundial.
Atenem requeriments en consultoria estratègica, ja siguin en les seves actuacions locals o internacionals, garantint el major grau de compromís amb els seus resultats.

Llegir més
Protocols de blanqueig

Implantació de protocols i manuals de Blanqueig de Capitals, procediments i mesures de control establerts per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i del Finançament del Terrorisme (PBC / FT).

Llegir més
Outsourcing Comptable i/o Processos

L’Outsourcing és una tendència que s’està imposant a les empreses de tot el món. Permet que aquestes es concentrin en el seu negoci, externalitzant, amb la màxima eficiència, algunes d’aquestes funcions.

Llegir més

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.