Emprenedors

Tenim un especial interès amb els emprenedors. Estem segurs que és la força que renova el desenvolupament econòmic de la nostra societat.

Prestem tots els serveis necessaris per a un emprenedor.

Si és el seu desig, podem ajudar-li amb el seu pla de Negoci.

Tenim una pàgina dedicada als emprenedors  on, en la secció d’utilitats, els emprenedors poden trobar des d’una guia completa per implementar el seu pla de negoci, fins a diverses utilitats per elaborar els seus estats financers previsions, o el càlcul de préstecs.

També posem a la seva disposició programari on-line per a facturació i gestió de la tresoreria i programari per a la gestió comptable.

http://startup.jda.es 

Serveis relacionats

Laboral, RRHH i Capital Humà

En un entorn de gran complexitat, els nostres professionals combinen un profund coneixement dels recursos humans com a especialistes i un coneixement sectorial del negoci. Proporcionem i implantem solucions en tot tipus de projectes relacionats amb la dimensió humana d’una organització.

Llegir més
Legal

Som referents en el desenvolupament de solucions legals globals i complertes per a empreses. Som especialistes a les següents àrees de pràctica:

Llegir més
Protecció de Dades
Amb data 27 d'abril del 2016, el Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea va aprovar el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades (des d'ara RGPD - Reglament General de Protecció de dades) i Llegir més
BPO nòmines

El BPO consisteix en un procés de focalització en els processos core d’una companyia. L’externalització dels processos non core permet que una empresa se centri, de manera exclusiva, en la seva activitat core amb l’objectiu

Llegir més
Start-Ups – Emprenedors

Al marge de tots els nostres serveis especialitzats, hem desenvolupat i adaptat una sèrie de serveis bàsics per a una start-up, amb una tarifa especial en els 24 anys primers d’existència de la mateixa.

Llegir més
Outsourcing Comptable i/o Processos

L’Outsourcing és una tendència que s’està imposant a les empreses de tot el món. Permet que aquestes es concentrin en el seu negoci, externalitzant, amb la màxima eficiència, algunes d’aquestes funcions.

Llegir més
Com podem ajudar-lo?

Posi’s en contacte amb la oficina de JDA.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.