BPO nòmines

  • Hi ha coses que hem de fer d’una manera excel·lent i altres que, al seu torn, algú que les sap fer d’una forma excel·lent, les pot fer per nosaltres.
    El BPO consisteix en un procés de focalització en els processos core d’una companyia.
  • L’externalització dels processos non core permet que una empresa se centri, de manera exclusiva, en la seva activitat core amb l’objectiu d’assolir un major valor afegit per als seus clients i accionistes.
  • La gestió de nòmines és un procés clarament externalitzable i que compleix amb els requisits anteriors.

Quins beneficis aporta a la teva empresa?

Allibera recursos, guanya en eficiència

Externalitza i oblida’t de la gestió de les nòmines. Fes que el teu Dep. De RRHH se centri en els processos clau de l’empresa.

El nostre equip de tècnics experts en laboral i gestió de nòmines t'aporta solucions eficaces

La teva empresa s’estalviarà administrar els sistemes de lliurament de documents, planificació i control d’absències, ja que nosaltres els posem a la teva disposició.

Programari especialitzat, ideal per al teu negoci

Disposem d’eines integrades per al director de RRHH, a més d’un programari especialitzat capaç de gestionar alts volums de nòmines al mes i d’agilitar tots els processos en la gestió laboral.

Risc Zero, evita complicacions

Estalvia’t temps, evita el risc de no complir amb la normativa laboral. T’oferim un equip de professionals especialitzats.

El capital humà, el nostre valor afegit

Comptem amb un equip d’especialistes en matèria laboral, fiscal i legal de més de 130 professionals i els mitjans tecnològics que ens permeten donar-te un assessorament complet i una gestió eficaç del servei.

Banner servicio BPO nóminas CAT

  Accepto la Política de privacitat, i autoritzo el tractament de ls meves dades conforme a la consulta realitzada

  Autoritzo a JDA a enviarme, vía e-mail, informació carácter comercial relativa als seus productes i serveis

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.