Protocols de blanqueig

Protocols de blanqueig 0
 • Implantació de protocols i manuals de Blanqueig de Capitals, procediments i mesures de control establerts per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i del Finançament del Terrorisme (PBC / FT), amb la finalitat de:
 • Assegurar el compliment amb la normativa vigent.
 • Descriure els procediments establerts respecte de la identificació, admissió i coneixement dels clients, així com de les operatives tipificades com “operacions sospitoses”.
 • Descriure els procediments d’informació d’operacions sospitoses.
 • Descriure les obligacions, funcions i procediments a seguir per part dels empleats de la nostra Entitat en la matèria.
 • Descriure les obligacions, funcions i facultats de l’Òrgan de Control Intern i Comunicació “OCI” en la matèria.
 • Comptem amb equips perfectament capacitats per assessorar-lo en qualsevol qüestió relativa al compliment de la Llei de referència, així com ajudar-lo a implantar els procediments i mesures organitzatives que siguin necessàries.
 • L’incompliment de les obligacions establertes en la normativa aplicable pot donar lloc a importants sancions, de conformitat amb la legislació. Les sancions administratives previstes en la normativa es classifiquen en lleus, greus i molt greus.
 • A més de la responsabilitat que pogués correspondre a l’empresa / organització com a subjecte obligat, els que exerceixin en ella càrrecs d’administració o direcció, siguin unipersonals o col·legiats, seran responsables de les infraccions molt greus, greus o lleus quan aquestes siguin imputables a la seva conducta dolosa o negligent.

Per a qui?

Per a tot tipus d’empreses i organitzacions.

Quins beneficis aporta a la teva empresa?

Assegurar el compliment amb el que disposa la normativa en vigor.

Vinculació amb el teu Pla de Prevenció de riscos penals

Assessorament constant per part dels nostres advocats i economistes professionals qualificats

Protocols de blanqueig 1

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES


  Responsable:
  JDA Expert LegalTax, S.L.P.;
  Finalitat:
  Finalitat 1: Atendre el seu contacte;
  Finalitat 2: L'enviament de comunicacions comercials inclòs per correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.
  Legitimació:
  La base legal per al tractament de les seves dades és l'obtenció del seu consentiment;
  Destinataris:
  Empreses de el grup amb motiu de la correcta prestació dels serveis i de l'atenció a persones de contacte, així com per a temes administratius i de control intern;
  Drets:
  Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s'expliquen en la informació addicional;
  Informació addicional:
  Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:
  https://www.jda.es/protecciondatos/contactos


  Subscriu-te a la nostra newsletter

  Informació bàsica sobre Protecció de dades
  Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.