Protocols de blanqueig

header servicio blanqueo de capitales
  • Implantació de protocols i manuals de Blanqueig de Capitals, procediments i mesures de control establerts per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i del Finançament del Terrorisme (PBC / FT), amb la finalitat de:
  • Assegurar el compliment amb la normativa vigent.
  • Descriure els procediments establerts respecte de la identificació, admissió i coneixement dels clients, així com de les operatives tipificades com “operacions sospitoses”.
  • Descriure els procediments d’informació d’operacions sospitoses.
  • Descriure les obligacions, funcions i procediments a seguir per part dels empleats de la nostra Entitat en la matèria.
  • Descriure les obligacions, funcions i facultats de l’Òrgan de Control Intern i Comunicació “OCI” en la matèria.
  • Comptem amb equips perfectament capacitats per assessorar-lo en qualsevol qüestió relativa al compliment de la Llei de referència, així com ajudar-lo a implantar els procediments i mesures organitzatives que siguin necessàries.
  • L’incompliment de les obligacions establertes en la normativa aplicable pot donar lloc a importants sancions, de conformitat amb la legislació. Les sancions administratives previstes en la normativa es classifiquen en lleus, greus i molt greus.
  • A més de la responsabilitat que pogués correspondre a l’empresa / organització com a subjecte obligat, els que exerceixin en ella càrrecs d’administració o direcció, siguin unipersonals o col·legiats, seran responsables de les infraccions molt greus, greus o lleus quan aquestes siguin imputables a la seva conducta dolosa o negligent.

Per a qui?

Per a tot tipus d’empreses i organitzacions.

Quins beneficis aporta a la teva empresa?

Assegurar el compliment amb el que disposa la normativa en vigor.
Vinculació amb el teu Pla de Prevenció de riscos penals
Assessorament constant per part dels nostres advocats i economistes professionals qualificats
Banner protocolos de blanqueo JDA
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable:
JDA Expert LegalTax, S.L.P.;
Finalitat:
Finalitat 1: Atendre el seu contacte;
Finalitat 2: L'enviament de comunicacions comercials inclòs per correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.
Legitimació:
La base legal per al tractament de les seves dades és l'obtenció del seu consentiment;
Destinataris:
Empreses de el grup amb motiu de la correcta prestació dels serveis i de l'atenció a persones de contacte, així com per a temes administratius i de control intern;
Drets:
Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s'expliquen en la informació addicional;
Informació addicional:
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:
https://www.jda.es/protecciondatos/contactos


Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.