Integrated Reporting

Header Integrated Reporting
  • El propòsit principal d’un informe integrat és el d’explicar com una organització crea valor al llarg del temps als seus grups d’interès, entre ells i, com a grup principal, el dels proveïdors de capital financer.
  • Un informe integrat beneficia els grups d’interès preocupats per l’habilitat de l’organització per a crear valor al llarg del temps, incloent empleats, clients, proveïdors, socis, comunitat local, legisladors, reguladors i polítics.
  • Un informe integrat té com a objectiu donar informació sobre els recursos i les relacions utilitzats i l’impacte econòmic, social i ambiental per a crear valor a mitjà, curt i llarg termini.

Per a qui?

Per a empreses, ja sigui per imperatiu legal o no que desitgin desenvolupar un pensament integrat i oferir informació adequada i integrada sobre les seves activitats i impactes.

Quins beneficis aporta a la teva empresa?

Ser una empresa èticament responsable.
Ser més competitiva
Capacitat per disposar de menors costos de control
Minimització de riscos i contingències fiscals
Concentració dels seus recursos en l'activitat principal de la teva empresa organització.
Banner Servicio Integrated Reporting CAT

  Accepto la Política de privacitat, i autoritzo el tractament de ls meves dades conforme a la consulta realitzada

  Autoritzo a JDA a enviarme, vía e-mail, informació carácter comercial relativa als seus productes i serveis

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.