JDA en la posició 31 de l’Rànquing Expansió 2021 dels millors despatxos d’advocats d’Espanya

Avui 4 de maig el diari Expansión publica el seu informe jurídic anual sobre la situació en què es troben els diferents despatxos d’advocats i el rànquing de les millors firmes en serveis legals a tota Espanya. A l’informe s’indica l’impacte d’una crisi sanitària que ha desdibuixat les tendències d’exercicis anteriors en el sector legal. Els seus protagonistes van tancar l’exercici 2020 amb una evolució dispar que evidencia el gran repte que tenen les firmes jurídiques per afrontar un escenari tan insòlit com el de la pandèmia.

A JDA participem al rànquing Expansió des 2018 i en aquest termini de 3 anys hem passat d’ocupar la posició número 41 a la 31 gràcies a la nostra política d’expansió i creixement de mercat.

JDA es consolida, per tant, entre els 31 primers despatxos professionals d’Espanya, de 160.000 i figura entre els 10 primers amb seu a Catalunya, per volum de facturació i nombre de professionals que hi treballen. A més, JDA es constitueix com a firma referent a Granollers i a tota la comarca del Vallès Oriental com el bufet jurídic més important de la zona.

Per veure la publicació d’Expansió feu clic aquí


JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.