Ajuts I+D+iT: Subvencions per a projectes de realització d’activitats de promoció internacional (Catalunya) – convocatòria fins el 13 de desembre

T’agradaria impulsar la presència internacional de la teva empresa? Vols millorar el posicionament dels teus productes en els canals digitals? T’agradaria vendre a través d’Amazon o participar en fires o congressos internacionals? Necessites una empenta per fer-ho realitat?

Els nous ajuts de fins 15.000€ d’ACC1Ó per actuacions de Promoció Internacional et permetran dur a terme actuacions de promoció internacional, sobretot digitals però també físiques, per impulsar les teves vendes a l’exterior.

Si vols impulsar les teves vendes internacionals a través dels canals digitals i millorar la presència digital de la teva empresa al món, aquesta ajuda es per a tu!

La convocatòria 2023 ja es oberta amb un pressupost de 3 milions €!

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

Contactem? contacto@jda.es

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació JDA/SFAI

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.

 

 

 Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.