Ajuts I+D+i ACC1Ó: Subvencions per a inversions empresarials d’alt impacte (Catalunya) – Convocatòria oberta fins 29 juny 2023

Oberta la convocatòria 2023 de concessió d’ajudes per a inversions empresarials d’alt impacte a aquelles empreses amb establiment operatiu a Catalunya o en procés d’establir-lo.

Les actuacions finançades podran ser les següents:

Línia 1: Projectes d’inversió empresarial d’alt impacte de creació d’ocupació  

1.1 Projectes de creació d’ocupació en centres de serveis TIC

1.2 Projectes de creació d’ocupació en centres de decisió d’àmbit supraregional

1.3 Projectes de creació d’ocupació en projectes industrials

1.4 Projectes de creació d’ocupació en centres logístics

1.5 Projectes de creació d’ocupació en centres de R+D+I

Línia 2: Projectes d’inversió empresarial d’alt impacte en actius fixes

2.1 Projectes d’inversió en actius fixes que incorporin una nova activitat per l’empresa a Catalunya o una ampliació de la capacitat productiva.

2.2 Projectes d’inversió en actius fixes en centres de R+D+I

2.3 i 2.4. Projectes estratègics (general i PIMES), que suposin la implantació de noves empreses a Catalunya o bé l’obertura de nous emplaçaments

2.5 i 2.6. Projectes estratègics audiovisuals (general i PIMES), que suposin la implantació de nous platós audiovisuals.

 

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem? contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta pròxima convocatòria.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.