7 consideracions a tenir en compte per obtenir beneficis fiscals i financers per les teves activitats en R+D+i

La crisi sanitària que estem vivint amb motiu de la COVID19, ha comportat molts canvis en els hàbits de la nostra societat i es preveuen que vindran molts més en els mesos vinents. Això inevitablement condiciona que l’activitat empresarial ha d’acomodar-se a aquests canvis d’una manera ràpida i fins i tot pot provocar un canvi radical amb nous processos i productes, que vinguin a cobrir les noves necessitats que s’estan generant.

Això, en definitiva, impulsa la creativitat i la innovació ja que, si abans era una necessitat obligada, avui és una urgència de progrés en un nou entorn empresarial i social.

Els ajuts a les empreses que actualment programa l’administració pública per fomentar la innovació es veuran més reforçades amb els fons ja anunciats pel “PLA DE RECUPERACIÓ EUROPEU 2021 – 2023”, la normativa actualment està en desenvolupament.

Per aconseguir que els projectes de desenvolupament i creixement tinguin el benefici fiscal i econòmic / financer d’aquestes ajudes públiques cal tenir en compte:

 

1. Anticipar en definir els nostres objectius de desenvolupament

2. Quines seran les nostres necessitats, en funció dels objectius traçats

3. Tenir definides les tecnologies que anem a requerir o desenvolupar

4. Quantificar els costos

5. Realitzar una planificació acurada de les activitats a realitzar

6. Tenir clar a qui ens hem de dirigir i com ho hem de fer

7. Tenir el ferm convenciment que realment hem de fer el projecte

 

A JDA comptem amb consultors especialitzats en la gestió a ajuts públics i subvencions, amb més de 30 anys d’experiència davant diferents organismes, tant a nivell nacional com autonòmic i europeu.

El nostre treball consisteix a acompanyar les empreses en els seus projectes i implicar-nos en aconseguir els màxims beneficis per al seu desenvolupament, superant fins i tot les expectatives previstes pel nostre client.

Treballem a èxit. Contacti’ns i l’ajudarem.


JDA / SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.