Totes les xifres de l’empresa familiar que cal conèixer

L’empresa familiar és el tipus de companyia amb més presència a Espanya i al món. S’estima que 1,1 milions d’empreses són familiars a Espanya, el 89 per cent sobre el total de les empreses. L’empresa familiar és el major generador d’ocupació a Espanya. Actualment el 67% de l’ocupació privada. També les empreses familiars són responsables de la major part del PIB del sector privat, amb un 57,1%.

També són les que tenen un creixement de l’ocupació més gran.

Les empreses familiars són les organitzacions amb més volum de facturació i creació d’ocupació, a nivell global. A la Unió Europea, hi ha 17 milions d’empreses que són familiars i que generen 100 milions de llocs de treball. Als Estats Units, les empreses familiars ocupen el 80% de l’entramat empresarial generen el 50% de l’ocupació privada.

L’esperança de vida mitjana de les Companyies avui és molt menor a la de fa 50 anys. Nomes el 12% de les empreses familiars sobreviuen Fins a la 3a generació. El 3% arriba a la 4a. Aquestes taxes, reduïdes, superen, però, a les de les companyies d’una altra natura. Un 20% de les 500 empreses més grans del món són familiars. Un percentatge similar és troba entre les 100 majors empreses espanyoles per facturació.Per consultar més detalls sobre com gestionar la teva empresa familiar, descarrega’t el nostre paper. Fes-ho AQUÍ.


JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.