SFAI crea el Servei SFAI Xina Desk

SFAI crea el Servei SFAI Xina Desk amb l’objectiu de facilitar als nostres clients el millor enfocament per dur a terme projectes de negoci amb empreses d’aquest país. El SFAI Xina Desk està gestionat per personal de SFAI que compta amb una llarga experiència en la gestió de proveïdors en les àrees de productes comercials, industrials, de salut i digital així com serveis de M & A.

L’alt nivell i l’experiència de l’equip que oferim als clients asseguren als clients de SFAI millors resultats en els seus negocis amb la Xina, per la qual cosa estem a la seva disposició per a qualsevol projecte que necessitin desenvolupar amb proveïdors, compradors o inversors a la Xina.


JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.