Resolucions de mesures extraordinàries de la Generalitat de Catalunya per a contenir els brots de Covid-19

La Generalitat de Catalunya ha publicat tres resolucions de mesures extraordinàries per a la contenció dels brots de Covid-19 al territori català, les quals són les següents:

 

Resolució SLT / 2073/2020 de 17 d’Agost sobre recomanacions de caràcter general i restriccions en activitats d’hoteleria i restauració.

Consulteu la resolució: LLEGIR MÉS

 

Resolució SLT / 2782/2020 de 19 d’Agost sobre restriccions en activitats d’hoteleria, restauració, activitats recreatives i oci.

Consulteu la resolució: LLEGIR MÉS

 

Resolució SLT / 2094/2020 de 24 d’Agost de mesures per a la contenció de brot epidèmic en els municipis de Canovelles, Granollers i Les Franqueses del Vallès.

Consulteu la resolució: LLEGIR MÉSDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.