Nova firma associada a la xarxa SFAI a Ghana

La xarxa internacional de despatxos professionals SFAI incorpora una nova firma associada a Ghana. KWGH està dirigit per Patrick Kofi Dzakpasu, i tenen la seu a Tema.

La firma es compromet a assegurar la qualitat dels seus serveis als clients. A més de la formació continuada requerida per a tots els seus professionals, el sistema de control de qualitat de KWGH inclou la participació directa en el compliment dels compromisos per part dels socis. Les revisions de l’exercici de la qualitat són un component integral del sistema de control de qualitat de la pràctica comercial i estan destinades a complir els requisits establerts pels organismes reguladors pertinents.

Serveis prestats:

  • Auditoria: Revisoria Fiscal / Auditoria Interna / Auditoria de Fons de Pensions / Serveis Relacionats amb l’Auditoria
  • Fiscal: Impost Empresarial / Impost Indirecte / Impost Personal / Planificació Fiscal
  • Consultoria: Serveis d’assessorament comptable/Serveis de nòmina/Serveis de compliment normatiu i normatiu/Serveis de conversió a les NIIF/Serveis d’assessorament empresarial i de TI/Investigació forense i de frau/Serveis de valoració de transaccions i empreses

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.