Nova adreça de l’oficina de JDA a Sabadell

JDA Sabadell estrena nova oficina a partir del proper 27 de desembre. Es trasllada tot l´equip del carrer Tres Torres al nou despatx ubicat al carrer Sant Antoni Maria Claret núm. 1, 1r 1a de la mateixa localitat. Des de la nova ubicació millorem els nostres serveis i sistemes amb l’objectiu de posar-los a la disposició dels nostres clients per oferir l’atenció que es mereixen.

A JDA no tan sols avancem en desenvolupaments tècnics, talent professional i expertise en serveis legals, fiscals, laborals i consultoria per a empreses, sinó que a més volem brindar la millor experiència de client en el millor entorn possible.

Us agraïm la vostra confiança i us esperem a la nostra nova seu de Sabadell.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.