JDA reuneix tot el seu staff de la seu de Madrid

Divendres passat 30 de setembre el grup JDA/SFAI va reunir tota la seva plantilla de Madrid a l’Hotel NH Ventas de la capital. La jornada va tenir gairebé una cinquantena d’assistents, tot el personal directiu, el staff i representants de les delegacions de Catalunya. La trobada, de la mateixa manera i format que la de la setmana anterior a Barcelona, ​​va donar lloc a una sessió sobre estratègia i futur empresarial presentada per Joan Díaz, Director General de l’empresa, així com activitats de team building.

La seu de Madrid ha anat creixent ràpidament des del 2018 concentrant en aquests moments una plantilla de 45 persones expertes en assessorament fiscal, laboral i legal, les quals incorporen més talent, coneixement i savoir faire professional en la gestió de serveis professionals especialitzats per a empreses.

Per a Joan Díaz, director general de JDA: “Créixer en serveis i talent professional és una de les nostres línies d’acció estratègica, la qual ens permet oferir un servei diferencial i d’alt valor als nostres clients en particular i al mercat en general. Incrementar el nostre negoci, la nostra representativitat, i alhora créixer en coneixement i capacitats és un dels pilars dels nostres objectius de creixement i expansió”.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.