JDA a la posició 32 del Rànquing Expansión 2022 dels millors despatxos d’advocats a Espanya

Avui 3 de maig el diari Expansión publica el seu informe jurídic anual sobre la situació on es troben els diferents despatxos d’advocats i el rànquing de les millors firmes en serveis legals a tot Espanya. A JDA participem al rànquing Expansió des del 2018 i en aquest termini la firma ha passat de la posició número 41 a la 32 gràcies a la nostra política d’expansió i creixement de mercat.

JDA es consolida, doncs, entre els 35 primers despatxos professionals d’Espanya, de 160.000 i figura entre els 10 primers amb seu a Catalunya, per volum de facturació i nombre de professionals que hi treballen. A més, JDA es constitueix com a firma referent a Granollers ia tota la comarca del Vallès Oriental com el bufet jurídic més important de la zona. La firma compta amb oficines a Barcelona, ​​Granollers, Madrid i Sabadell i té una plantilla de més de 120 professions altament especialitzades a les àrees legal, fiscal, laboral, consultoria i protecció de dades.

Per veure la publicació d’Expansió feu clic aquí

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.