El diari El 9 Nou es fa ressò del creixement empresarial de JDA

El diari El 9 Nou publica una nota de premsa avui on parla del creixement empresarial de la firma degut a la incorporació tres nous despatxos. Planartús, assessors d’empresa a Barcelona, ​​és un bufet especialista en assessorament tributari, mentre que Evial Asesores és una firma especialitzada a les àrees de fiscalitat i laboral. A més, JDA suma a l’oficina de Madrid la firma ByB Gestión, assessors fiscals, comptables i laborals.

Aquestes integracions no només representen un creixement de la marca JDA al mercat, sinó la incorporació de més talent, coneixement i savoir faire professional en la gestió de serveis professionals especialitzats per a empreses.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.