El Diari de Sabadell publica una entrevista a Esperanza Béjar, directora de l’oficina de JDA Sabadell

Avui dimarts 24 de maig el Diari de Sabadell publica una entrevista a Esperanza Béjar, directora de l’oficina de JDA a Sabadell. Béjar és llicenciada en Dret per la Universitat de Castella-la Manxa i màster en Assessoria comptable i fiscal pel centre FORMALBA, és a més col·legiada al Col·legi d’Advocats de Sabadell. La directora dóna a conèixer l’expertise i serveis de la firma, especialista en assessorament a empreses a l’àrea mercantil, fiscal, comptable i laboral. La firma ofereix un servei global amb la qualitat d’una gran signatura però de forma propera i empàtica amb el client per part d’un equip de professionals que conformen l’actiu més gran de l’empresa. Afegeix, a més, que es desenvolupen solucions tecnològiques com l’aplicació BOX OFFICE, fet que fa que la manera de treballar sigui molt innovadora i flexible, allunyada de la manera de treballar dels despatxos tradicionals.

 

JDA té una gran experiència en l’assessorament a l’empresa familiar, “la majoria dels nostres clients són empreses familiars i de diferents sectors: industrial, startups, comerç electrònic, construcció i immobiliari, venda directa, serveis tecnològics, producció musical, etc. “ Béjar sosté que “l’objectiu i principal repte és créixer i donar-nos a conèixer a la ciutat fins a convertir-nos en un despatx de referència a Sabadell.

 

Pot consultar l’entrevista aquí.

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.