Conferència Europea virtual de la xarxa SFAI

La xarxa internacional de serveis professionals SFAI ha celebrat la Conferència Europea de manera virtual avui dimecres 30 de juny. L’objectiu de la conferència era conèixer als nous 16 associats a Europa, les seves competències i serveis així com compartir el treball desenvolupat pels membres de la xarxa.

La conferència ha estat presentat pel president de SFAI, Alfredo Spilzinger, i organitzada per l’equip de Nadège Martinet, SFAI França. Entro els assistents hi havia els representants de SFAI a Anglaterra, Itàlia, Alemanya, França, Portugal, Espanya, Grècia, Geòrgia, Estònia, Romania, Àustria, Rússia, Bèlgica, República Txeca, Bielorússia, Suïssa, Hongria, Luxemburg, Macedònia, Montenegro, Sèrbia i Suïssa.

La xarxa internacional SFAI compta amb 941 associats en 107 països i un staff de més de 12.000 professionals.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.