CERVA 4.0: Projecte Innovador al Vallès Oriental

Joan Díaz, Director General de JDA i President de la UEI va inaugurar la presentació de la primera reunió de treball del projecte CERVA 4.0. a les instal·lacions de la Unió Empresarial Intersectorial el passat divendres 31 de gener. El projecte del Centre Experimental de Realitat Virtual i Augmentada 4.0 pretén ser un centre per a la innovació, el talent i les tecnologies d’avantguarda.

Per aconseguir finançament i / o deduccions fiscals per a projectes innovadors, no dubti en consultar-nos, doncs a JDA comptem amb professionals especialistes en Consultoria de finançament en Investigació, Desenvolupament i Innovació.


JDA SFAI Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.