El certificat auto-responsable per a desplaçaments que emet la Generalitat de Catalunya

Amb la publicació de Reial decret 926/2020 de 25 d’octubre pel qual es declara l’estat d’alarma per contenir la propagació d’infeccions causades per la SARS-Cov2, s’inicia també el toc de queda que limita la lliure circulació de persones entre les 22.00 hores fins a les 06.00 hores. Per aquest motiu, els treballadors que hagin de desplaçar-se durant aquest horari, amb motiu de el desenvolupament del seu treball, han de disposar d’un certificat auto-responsable que indiqui la causa del seu desplaçament.

Us adjuntem enllaç perquè pugueu sol·licitar Certificat auto-responsable per a desplaçaments que emet la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/

A més, també s’indica, que és recomanable que l’empresa emeti un certificat a nom del  treballador que indiqui les dades de l’empresa per la qual treballa així com l’horari que realitza, per justificar aquest desplaçament.

En el següent link trobareu el model de declaració responsable perquè puguin utilitzar-lo en cas de considerar-ho necessari.


JDA SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.