Ajuts R+D+i MINTUR per a projectes de digitalització d’ «última milla» en empreses del sector turístic. Convocatòria oberta fins a 13 de març de 2024

El Ministeri d’Indústria i Turisme ha llançat la segona convocatòria d’ajudes d'”Última Milla” dirigida a empreses, preferentment PIME, per al desenvolupament de projectes innovadors de base tecnològica. La convocatòria s’emmarca en la inversió 2, projecte 2 del component 14 «Pla de modernització i competitivitat del sector turístic», contribuint al compliment dels objectius associats a la mateixa, d’acord amb la normativa reguladora del mecanisme de recuperació i resiliència i del Pla de Recuperació a nivell europeu i nacional.

L’ objectiu és intensificar la digitalització de les empreses del sector turístic mitjançant la implantació de projectes tecnològics singulars i transformadors.

Les seves principals característiques són:

  • Ajut per a empreses sector turístic, empreses socis tecnològics amb experiència en sector turístic i Associacions sector
  • Convocatòria anual
  • 3 línies d’actuació, 2 per a agrupacions (L1 – 5 empreses i L2 – 3 empreses) i una específica per a PIMES (L3)
  • Pressupost mínim entre 20.000€ (L3) i màxim 3.000.000€ (L1)
  • Durada projecte: 9 mesos (L3) i 12 mesos (L1 i L2), amb límit tots 31.03.25
  • Subvenció entre 15% (GE) – 100% (PIME L3)
  • Efecte incentivador ajuda
  • Pagament 100% ajut anticipat sense garanties

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-se-la, sense cap compromís.  A JDA l’ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

Contactem?  contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.