Ajuts I+D+i ACC1Ó: Subvencions per a empreses tecnològiques emergents “Startup Capital” (Catalunya)

(OBERTA CONVOCATÒRIA 2023 FINS EL 16 DE MAIG)

Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents amb tecnologia innovadora pròpia que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat.

Aquest ajut es dirigeix a startups tecnològiques amb establiment operatiu a Catalunya que han d’estar constituïdes mínim el 4 d’abril de 2023 i no poden superar els 18 mesos de vida en el moment de fer la sol·licitud. Les empreses beneficiàries han de tenir personalitat jurídica pròpia, independent de la dels seus socis fundadors i els  emprenedors han de tenir la majoria del capital de l’empresa (51%).

La intensitat de l’ajut serà del 75% del cost subvencionable, amb un màxim de 99.000,00 euros per projecte. Amb un ajut en espècies, valorat amb 1.000 euros, que comporta l’assessorament d’un/a mentor/a acreditats d’empreses emergents (start-up) acreditat per ACCIÓ. I els projectes es poden executar fins a 24 mesos a comptar des de la data de tancament de la convocatòria.

Les despeses subvencionables son:

  • Despeses de personal contractat o de nova contractació dedicats al projecte.
  • Contractació de serveis a tercers.
  • Inversió en materials i equipament amb un màxim del 50% de la despesa subvencionable acceptada.
  • Altres despeses relacionades com lloguer d’espais, despeses de sol·licitud i/o manteniment de patents, d’altres despeses associades a la execució del projecte.

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem? contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.

 Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.