7 de març – jornada “La Reforma Laboral” a càrrec de l’Inspector de Treball i Seguretat Social: Sr. Antonio Benavides

El proper dia 7 de març de 10 a 12h organitzem juntament amb la UEI, Unió d’Empresaris Intersectorial del Vallès Oriental, la jornada sobre “La Reforma Laboral”. Comptarem amb el Sr. Antonio Benavides, inspector de Treball i Seguretat Social qui ens parlarà de les novetats introduïdes a la recent reforma del passat desembre de 2021. Entre altres temes s’abordaran les següents temàtiques:

 

-Modificacions en la durada dels contractes temporals, així com novetats en matèria de contractes formatius, fixos discontinus i per al sector de la construcció.

-Subcontractació: responsabilitat laboral i de Seguretat Social.

-Modificacions en la durada, pròrroga i ultraactivitat dels convenis col·lectius.

-Ertos d’impediment o limitació d’activitat, així com Flexibilitat RED

-A la sessió que realitzarem s’analitzaran aquestes novetats en comparació amb la norma anterior així com altres modificacions que s’apliquen després del Reial decret llei 32/2021.

 

D’altra banda, el Sr. Antoni Benavides Vico és Graduat social, Professor de la Universitat Ramon Llull i de la UOC i ex-inspector de Treball i Seguretat Social, on va treballar des de l’any 1993 al 2019. Com a inspector de Treball va exercir diversos llocs directius del Sistema dInspecció de Treball, com a cap de làrea de Seguretat Social i cap de la inspecció provincial de Barcelona. A més, des del 2003 és membre del cos laboral d’àrbitres del Tribunal Laboral de Catalunya.

 

Per inscriure’s, gratuïtament a la jornada, cliqueu al següent enllaç: inscripció jornada “Reforma Laboral”.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.