La firma d’assessors i advocats JDA consolida el creixement del grup inaugurant la nova seu de JDA Madrid

La prestigiosa firma d’assessors i advocats JDA, fundada fa 40 anys per Joan Díaz, comença al 2024 amb la inauguració i el trasllat a la seva nova seu a Madrid. A finals de 2023, va culminar amb èxit el trasllat a les modernes oficines ubicades al carrer Príncep de Vergara 43, 6a planta, marcant un pas significatiu cap a l’excel·lència en un espai completament renovat. La nova seu de JDA Madrid, dirigida per Gabriel de la Cruz, acull més de 50 professionals altament especialitzats en diverses àrees com a dret, fiscalitat, assessorament laboral, consultoria financera i protecció de dades. A més, JDA ha impulsat avenços tecnològics notables en oferir als seus clients BoxOffice, un servei gratuït que proporciona indicadors de l’estat de gestió empresarial i accés a la documentació les 24 hores del dia.

 

Joan Díaz, director general de JDA, ha confirmat el ferm compromís estratègic de la marca per excel·lència i creixement. “La nostra estratègia se centra en el creixement en serveis i en l’atracció de talent professional. Això ens permet oferir un servei d’alt valor diferenciat. Augmentar la nostra presència, representació i, simultàniament, expandir els nostres coneixements i capacitats són pilars fonamentals en els nostres objectius de creixement i expansió, superant sempre les expectatives dels nostres clients”.

 

JDA ha assolit una posició destacada, situant-se al lloc número 31 entre més de 160,000 despatxos d’assessorament jurídic a Espanya, segons el rànquing Expansió 2023. A més, tant la Revista Emprenedors com Prodespachos han reconegut la firma com el millor despatx per brindar assessorament jurídic a empresaris i emprenedors. Amb cinc oficines distribuïdes al territori espanyol, JDA compta amb més de 150 experts professionals dedicats a l’assessorament empresarial. Us convidem a visitar la nostra espectacular nova oficina a Madrid i descobrir com podem impulsar junts tots els vostres projectes!

 

JDA/SFAI



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.