Joan Díaz, Director General de JDA i President de la UEI, rep Maria Eugenia Gay, Delegaada del Govern a Catalunya

Dimecres passat 9 de novembre Joan Díaz, Director de JDA/SFAI i President de la Unió Empresarial del Vallès Oriental, UEI, va rebre María Eugenia Gay, Delegada del Govern a Catalunya, que va assistir a un dinar amb representants de l’empresariat del Vallès Oriental. La cita va estar així mateix presidida per l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell i el director general de la UEI, Joaquim Colom.

Al llarg de la reunió es van tractar temes d’afectació a les inversions i necessitats de la comarca, amb els quals la Delegada del Govern es va sentir compromesa en la cerca d’oportunitats per al món empresarial tan actiu a la comarca.

 

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.