Roda de premsa de Joan Díaz, Director General de JDA i President de la Unió Empresarial del Vallès Oriental

Joan Díaz, Director General de JDA/SFAI i President de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI) , ha rebut avui al president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i la presidenta de Fepime Helena de Felipe, en una reunió i roda de premsa a la UEI, per tractar les necessitats actuals de l’activitat empresarial del Vallès Oriental, a més d’explicar el procés d’integració de Fepime dins l’estructura de Foment.

Una de les necessitats actuals és posar en marxar el Pla Director del Circuit de Catalunya de manera que es pugui explotar les potencialitats econòmiques del circuit. “Tenim coneixement de moltes empreses que estarien interessades a ubicar-se a la zona, el que seria un motor de tracció per les empreses del territori”, ha afirmat Joan Díaz. Sánchez Llibre i la UEI hi han pres l’acord de treballar per aquest projecte, el qual podria donar feina a 6000 persones i que podria convertir la zona en l’autèntic Silverstone de Catalunya. D’altra banda, el procés d’integració de Fepime dins l’estructura de Foment comportarà la creació d’un consell territorial de pimes, on la UEI estarà present com a representant del Vallès Oriental.

 

JDA/SFAI



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.