JDA a la posició 32 del Rànquing Expansión 2020 dels millors despatxos d’Espanya

El passat 5 de maig el diari Expansión publicava el seu informe jurídic anual sobre la situació dels despatxos d’advocats i el rànquing de les millors firmes en serveis legals a Espanya. Aquest informe confirma que amb una pujada de la facturació del 9,6% el sector legal creix i es troba en un dels millors moments de l’última dècada. A JDA participem d’aquest rànquing des de 2018 i en el termini de dos anys, hem passat d’ocupar la posició número 41 a la 32, de 160.000 bufets, gràcies a la nostra expansió i creixement de mercat.

 

JDA es consolida, per tant, entre els 32 primers despatxos professionals d’Espanya i figura entre els 10 primers amb seu a Catalunya, per volum de facturació i nombre de professionals que hi treballen. A més, el comitè d’experts de Prodespachos i la Revista Emprendedores van considerar la firma en 2019, per segon any consecutiu, com el millor despatx professional per donar suport legal a empresaris, emprenedors i directius.

 

Veure la publicació d’Expansión Jurídico aquí



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.