Les 4 tendències en gestió empresarial al 2020

En els últims anys les empreses espanyoles han fet un esforç significatiu a l’hora de dur a terme la transformació digital en els seus negocis. No obstant això, la realitat és que encara queda molt camí per recórrer. Així ho afirma, la Cambra de Comerç d’Espanya, que, segons dades d’aquest organisme, el 35% de les empreses espanyoles consideren que el seu nivell de digitalització és alt, i un 53,3% amb un nivell mitjà. No obstant això, també es revela que els punts febles de les empreses espanyoles es troba en els nivells més avançats de digitalització relacionats amb l’e-business, l’ús de la informàtica en núvol o del programari de gestió empresarial.

Aquest últim punt, suposa una eina fonamental per a simplificar la gestió, millorar el rendiment i incrementar els beneficis de qualsevol tipus d’empresa, ja sigui startup, pime o una gran companyia. Segons PHC Programari, aquestes seran les 4 tendències sobre gestió empresarial que marcarà aquest any 2020.

  1. El núvol. Cada vegada més les empreses espanyoles confien en emmagatzemar les seves dades en el núvol per protegir i emmagatzemar de forma segura les seves dades. El Cloud Computing suposa i suposarà un avantatge de productivitat i una gran evolució per als programes de gestió per les qualificades solucions que aquests sistemes d’emmagatzematge ofereixen per a les empreses.
  2. Facturació electrònica. És ja una realitat d’obligat compliment per a moltes empreses. L’ús d’aquest tipus de factures permet que les empreses siguin més dinàmiques i agilitzar els pagaments amb l’Administració Publica com amb d’altres empreses.
  3. Automatització de processos i Intel·ligència Artificial (IA). Sens dubte, l’automatització de processos proporciona a les empreses més agilitat i optimització a l’hora de gestionar qualsevol negoci. Una solució pràctica per a les empreses que afronten el repte de la transformació digital, alliberant-se de processos non core per centrar-se en aspectes de major valor per al seu negoci. L’arribada de la Intel·ligència Artificial a les empreses afavoreix la gestió empresarial i optimitza els seus resultats. A més, facilita l’anàlisi de dades de manera automàtica i sistemàtica.
  4. Sistemes de notificacions per estar informats. Les constants novetats administratives com legislativa a què s’enfronten les empreses suposen un esforç a l’hora de mantenir-se informat de tota l’actualitat per així respondre de forma més eficient a temes com el RGPD o la factura electrònica, entre d’altres. És per això, que disposar sistemes de notificacions suposa una solució fàcil a l’hora d’estar alerta de totes les novetats importants que afecten l’empresa.

Font: Cepyme News.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.