Valors específics de l’empresa familiar

La base principal en la qual es basa l’empresa familiar són els seus valors, com succeeix amb totes les empreses. Però a l’empresa familiar destaquen uns valors diferencials.

Aquests valors estan impregnats de la forma de ser de la família i constitueixen valors diferencials. Com a exemple de valors típics de les empreses familiars, podríem assenyalar la generositat, la humilitat, el servei, el compromís, vinculació, la reputació (també la reputació de la família), l’orgull de marca, ja que normalment està vinculada al nom de la família.

Aquests valors, els membres de la família, els aprenen des de petits al costat de valors com la disciplina, l’esforç i el respecte. Aquests valors no són exclusius de les empreses familiars. Però en elles estan molt presents des de la influència de la família.

 

Per consultar més detalls sobre com gestionar la teva empresa familiar, descarrega’t el nostre paper. Fes-ho aquí.


JDA/SFAI Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.