Tributació despeses teletreball

La directora general de Tributs, la Sra. María José Garde, i el director de Departament de Gestió Tributària de l’Agència Tributària, Sr. Gonzalo David García de Castro, en unes jornades fiscals organitzades per la Federació Espanyola d’Associacions Professionals de Tècnics Tributaris i Assessors Fiscals (FETTAF) han manifestat que probablement abans de final d’any s’haurà aclarit el criteri de Tributs respecte a les retribucions en espècie dels elements per desenvolupar el teletreball, de manera que s’aclareixi si la quantitat que abonarà l’empresa a l’empleat per cobrir determinades despeses, com la llum o l’aigua per teletreballar a l’almenys un 30% de la seva jornada setmanal, es consideren retribució en espècie i per tant han de tributar en l’IRPF.

La nova Llei de Treball a Distància establerta pel Reial decret llei 28/2020, de 22 de setembre, (BOE del dia 23 de setembre) disposa que el desenvolupament de la feina a distància haurà de ser sufragat o compensat per l’empresa i no podrà suposar l’assumpció per part deL treballador de les despeses relacionades amb els equips, eines i mitjans vinculats a el desenvolupament de la seva activitat laboral. Els convenis o acords col·lectius poden establir el mecanisme per determinar i abonar les compensacions de despeses corresponents.


JDA SFAI Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.