Recuperacions

Servicio Recuperaciones
 • Comptem amb un equip d’advocats amb més de 25 anys d’experiència, la qual cosa ens converteixes en especialistes en reclamació davant qualsevol tipus d’operació i reclamació d’índole comercial. Mantenim informats als nostres clients a tot moment de la seva reclamació a través del nostre portal on-line. Esgotem totes les possibilitats d’èxit per al cobrament, amb un estudi de possibles actuacions especials, com  responsabilitat d’administradors socials, querelles per alçament de béns, i accions de restitució de patrimoni per frau de creditors.
  També assessorem com documentar les relacions comercials abans de realitzar-les, per evitar possibles riscos d’impagament.
  Per nosaltres el seu problema és el nostre problema, i com tal el tractarem.Aquests són les dades d’èxit:
  Empreses i clients satisfets amb la nostra gestió.
  Grans entitats financeres i de crèdit ens han encarregat els seus problemes d’impagats, amb bons resultats d’èxit.

  • Equip d’advocats altament especialitzat en recuperacions que s’ocupa des de la recerca del cas fins a la defensa en els jutjats i el seguiment de l’execució.
  • El nostre portal en línia informa en tot moment de la situació de cada cas.
  • El nostre equip treballa “a èxit”.

Per a qui?

Per a tot tipus d’empreses que necessitin gestionar la seva cartera d’impagats, de forma professional.

Quins beneficis aporta a la teva empresa?

Estaràs permanentment informat, a través del portal on-line.
Esgotarem totes les possibilitats d'èxit per al cobrament, amb un estudi de possibles actuacions especials, tals com a responsabilitat d'administradors socials, querelles per alçament de béns, i accions de restitució de patrimoni per frau de creditors.
Estaràs assessorat pels nostres advocats sobre com documentar les relacions comercials abans de realitzar-les, per evitar possibles riscos d'impagament.

  Accepto la Política de privacitat, i autoritzo el tractament de ls meves dades conforme a la consulta realitzada

  Autoritzo a JDA a enviarme, vía e-mail, informació carácter comercial relativa als seus productes i serveis

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.