Penal econòmic

Header servicio Penal Económico

En JDA / SFAI tenim àmplia experiència en l’assessorament en tots els àmbits amb advocats experts en Dret Penal. Donada la diversitat de matèries de la jurisdicció penal comptem també amb el suport tècnic d’experts de la firma a altres àrees de pràctiques i sectors com a fiscal, laboral, immobiliari, bancari o propietat intel·lectual.

En relació a les activitats desenvolupades, aquestes s’orienten, no només en l’exercici de les tradicionals tasques d’acusació o defensa en l’àmbit judicial, sinó també en les noves exigències de el dret penal preventiu i de Corporate Compliance, emetent informes o dictàmens encaminats a evitar riscos en les decisions que puguin adoptar els òrgans d’administració de les companyies.

Per això hem desenvolupat un àrea dedicada als Programes de Prevenció penal o Compliance penal, prestant un assessorament integral en aquesta matèria, des de l’elaboració d’informes d’organització i gestió per a la prevenció de riscos penals, fins al desenvolupament dels sistemes específics de control interns, formació de la direcció o empleats o assessorament a l’òrgan de control.

Compliance Penal

Beneficis

Especialistes en totes les àrees del dret, fiscalitat, laboral, consultoria i protecció de dades
Equip especialitzat en Dret Penal
Experts en desenvolupament i implementació de plans de Compliance Penal per a empreses i organitzacions
Ens adaptem a les seves necessitats jurídiques
Equip especialitzat en Dret Penal

Per a qui?

Per a totes les persones físiques i jurídiques que requereixin advocats i serveis legals.

  Accepto la Política de privacitat, i autoritzo el tractament de les meves dades conforme a la consulta realitzada

  Autoritzo a JDA a enviarme, vía e-mail, informació de carácter comercial relativa als seus productes i serveis

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.