Fusions i Adquisicions

Header M&A

Vols desinvertir o invertir i dur a terme un dels negocis més importants de la teva vida? T’acompanyem en tots els aspectes clau del procés.

JDA/SFAI compta amb un equip multidisciplinari d’economistes i advocats especialitzat en la recerca de compradors / inversors i en les negociacions amb grups industrials / financers interessats en l’adquisició majoritària o total de la societat, d’acord amb els criteris que es determinin i realitzant per a això la diagnosi  i estratègia de recerca, la presentació de compradors interessats i l’assessorament en les negociacions que siguin necessàries fins la bona fi de l’operació

Podem orientar-te, valorar teu negoci, buscar els socis o comparadors més adequats, dissenyar l’estratègia que més s’adapti a la transacció i acompanyar-te en tot moment.

Quins beneficis aportem?

Col·laborem amb els nostres clients en els processos de venda, la recerca d'oportunitats de negoci per a noves inversions, preses de possessió en nous sectors, diversificació i recerca de sinergies.
La nostra experiència en la venda d'empreses ens ha proporcionat el background necessari per valorar l'adquisició de companyies i desenvolupar una estratègia de compra adequada.
Pertanyem a una xarxa internacional present a més de 100 països i comptem amb 40 anys d'experiència en aquest tipus de transaccions per això, aportem una visió global i estructurada.

Per a qui?

Per totes les empreses.

Banner M&A CAT
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable:
JDA Expert LegalTax, S.L.P.;
Finalitat:
Finalitat 1: Atendre el seu contacte;
Finalitat 2: L'enviament de comunicacions comercials inclòs per correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.
Legitimació:
La base legal per al tractament de les seves dades és l'obtenció del seu consentiment;
Destinataris:
Empreses de el grup amb motiu de la correcta prestació dels serveis i de l'atenció a persones de contacte, així com per a temes administratius i de control intern;
Drets:
Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s'expliquen en la informació addicional;
Informació addicional:
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:
https://www.jda.es/protecciondatos/contactos


Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.