Forensic

Header Servicio Forensic
  • En qualsevol plet, disposar d’un bon dictamen pericial, és bàsic per a la seva positiva resolució.
  • Tenim una gran experiència en l’emissió de dictàmens de diversa índole i en la defensa en diferents Jutjats i Tribunals, amb unes xifres d’èxit molt elevades.
  • Valorem tot tipus de circumstàncies econòmiques: beneficis deixats d’obtenir (lucre cessant), com a conseqüència d’un determinat incompliment contractual, fraus comesos per tercers, costos addicionals incorreguts com a conseqüència de determinats incompliments contractuals, actes delictius o altres causes (dany emergent).
  • En informes d’aquesta índole es requereix l’aplicació de matemàtica financera, estadística, realització de valoracions i identificació de valors de mercat complexos, utilització d’eines específiques, etc.
  • La segona part, tan important com la primera, és la ratificació en judici. És un procés, llarg i delicat que requereix màxima dedicació.

Per a qui?

Per a empreses que requereixin dictamen pericial.

Banner servicio forensic CAT

  Accepto la Política de privacitat, i autoritzo el tractament de les meves dades conforme a la consulta realitzada

  Autoritzo a JDA a enviarme, vía e-mail, informació carácter comercial relativa als seus productes i servéis

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.