Consultoria econòmica financera

Consultoría financiera económica
  • Ser una signatura global ens permet acompanyar els nostres clients per fer front als nous reptes de l’escenari econòmic mundial.
  • Atenem requeriments en consultoria estratègica, ja siguin en les teves actuacions locals o internacionals, garantint el major grau de compromís amb els teus resultats.

Per a qui?

Auditoria Obligatoria

Per a totes aquelles empreses que compleixin dos dels següents requisits durant dos exercicis consecutius, doncs d’acord amb la Llei estan obligats a auditar els seus comptes:

  • Facturació superior a 5,7 milions d’euros.
  • Actiu superior a 2,85 milions d’euros.
  • Tenir més de 50 treballadors.

Totes aquelles empreses que requereixin l’opinió d’un auditor com a expert comptable per a operacions concretes de la Legislació Mercantil o pel coneixement de la seva situació econòmica pels socis.

Per a aquelles empreses que necessitin justificar despeses o inversions de projectes subvencionats per fons públics.

Auditoria Voluntaria

Totes aquelles empreses que vulguin tenir els seus comptes auditats, sense estar-ne obligades, ja que l’auditoria els confereix fiabilitat i seguretat davant socis i tercers.

Quins beneficis aporta a la teva empresa?

Desenvolupem projectes ajustats a la mesura de les teves necessitats
Anticipació de problemes que puguin posar en perill la consecució dels plans i objectius empresarials.
Disposar de la informació veraç, detallada i puntual sobre la marxa del seu negoci que requereix la seva presa de decisions.
Abordar la planificació estratègica de la teva companyia, a més de l'operativa, fet que es tradueix en oportunitats i millores a llarg termini.
El tractament diferenciat no encareix el servei.
Banner Servicio consultoria economica CAT

  Accepto la Política de privacitat, i autoritzo el tractament de les meves dades conforme a la consulta realitzada

  Autoritzo a JDA a enviarme, vía e-mail, informació de carácter comercial relativa als seus productes i serveis

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.