Reducció d’Impostos: una reducció provisional a el cost de la factura elèctrica

Com a reacció a l’alça dels preus de l’electricitat en el mercat majorista espanyol, el Govern minimitza el seu impacte en la factura de subministrament que ha d’abonar el consumidor mitjançant l’aplicació de mesures tributàries.

 

Així, al BOE de 25 de juny de 2021, s’ha publicat el RD-llei 12/2021, de 24 de juny, pel qual s’aproven les següents mesures de rebaixa temporal de determinats impostos:

 

Aplicació de el 10% d’IVA fins al 31 de desembre de 2021 per a tots els consumidors amb potència contractada fins a 10 kW, sempre que el preu mitjà mensual de mercat majorista de l’electricitat estigui per sobre dels 45 euros per MWh.

Aplicació de el 10% d’IVA a tots els consumidors vulnerables severs fins a 31 de desembre de 2021, amb independència de la seva potència contractada i de el preu de mercat.

Suspensió de el 7% de l’IVPEE (Impost sobre el Valor de la producció d’energia elèctrica) durant el tercer trimestre del 2021.

 

 

 

JDA / SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.