Preguntes freqüents sobre els recents canvis en la Llei General Tributària per a la lluita contra el frau fiscal

Davant la recent aprovació de la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, l’Agència Tributària ha publicat un document que dóna resposta a les principals preguntes freqüents dels ciutadans en aquesta matèria. En concret, l’esmentat document respon, entre altres, a qüestions relatives als interessos de demora, recàrrecs per presentació extemporània, sancions i sobre la suspensió temporal dels terminis de prescripció. A més, també aclareix l’aplicació de la reducció del 60 per cent dels rendiments de capital immobiliari de l’IRPF en els supòsits d’arrendaments d’habitatges.

Com ja l’hem estat informant, al BOE del 10 de juliol de 2021, s’ha publicat la Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal de transposició de la Directiva (UE) 2016/1164, del Consell, de 12 de juliol de 2016, per la qual s’estableixen normes contra les pràctiques d’elusió fiscal que incideixen directament en el funcionament del mercat interior, de modificació de diverses normes tributàries i en matèria de regulació del joc, que entre altres normes, modifica la Llei General Tributària amb importants novetats.

A conseqüència d’això, l’Agència Tributària ha publicat un document que dóna resposta a les principals preguntes freqüents dels ciutadans en aquesta matèria.

En concret, l’esmentat document respon, entre altres, qüestions relatives als interessos de demora; Recàrrecs per presentació extemporània; Sancions; i, sobre la suspensió temporal dels terminis de prescripció, i reducció del 60 per cent dels rendiments de capital immobiliari de l’IRPF en els supòsits d’arrendaments de béns immobles destinats a habitatges.

Vegeu PREGUNTES FREQÜENTS

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Pots consultar els nostres serveis ficals aquí.

JDA/SFAIDejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.