Novetats en matèria fiscal previstes en el Real Decreto-Llei 39/2020 de 29 de desembre

Mitjançant el Reial decret llei 39/2020 de 29 de desembre, B.O.E. del dia 30 de desembre, i entrada en vigor el mateix dia 30 de desembre, s’introdueixen dues novetats que ressenyem tot seguit.

Exempció de l’ingrés mínim vital ben l’IRPF

Es declara exempt en l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques l’ingrés mínim vital en les mateixes condicions que les altres prestacions públiques socials establertes per les comunitats autònomes i altres entitats locals per a atendre a col·lectius en risc d’exclusió social.

 

Tant l’ingrés mínim vital com aquestes altres ajudes queden exemptes fins a un import màxim anual conjunt de 1,5 vegades l’indicador públic de rendes d’efectes múltiples (IPREM).

 

Reserva per a Inversions a Canàries (RIC)

S’amplien en un any els terminis per efectuar la materialització de la RIC dotada amb beneficis obtinguts en els períodes impositius iniciats el 2016 i per a les inversions anticipades realitzades en 2017 i considerades com materialització de la mateixa.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L'enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.