Subvencions per millorar la competitivitat d’empreses del sector industrial i de serveis a la producció (CATALUNYA)

OBERTA CONVOCATÒRIA FINS EL 15 DE SETEMBRE DE 2022

S’obre convocatòria de concessió d’ajudes per a micro, petites i mitjanes empreses industrials i de serveis a la producció per a la implementació de projectes de transformació digital, mitjançant l’adquisició de maquinària i equipament avançat (maquinari i programari) i la incorporació de tecnologies de la indústria 4.0, necessàries per a la transformació digital del procés productiu de plantes ubicades a Catalunya, que permetin millorar la competitivitat i la sostenibilitat en un entorn de pandèmia i de transformació del sector industrial.

 

CARACTERÍSTIQUES:

  • La subvenció per a les empreses beneficiàries serà de fins a un 20% de la inversió elegible amb un màxim de 50.000 euros d’ajut per projecte.
  • L’import mínim del projecte subvencionable haurà de ser de 50.000 euros.
  • El projecte s’haurà d’implementar al centre productiu ubicat a Catalunya de la persona beneficiària.
  • Els projectes subvencionats es podran executar entre el 03.01.2022 i el 30.06.2023.
  • Ajut subjecte al règim de MINIMIS.
  • Procediment de concessió: Concurrència competitiva.
  • El pagament de la subvenció es tramitarà mitjançant una bestreta de la totalitat de l’import atorgat, a partir de la seva concessió.

 

 Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 

Contactem? contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.