Subvencions per a l’impuls de la innovació oberta a través de la iniciativa “ACTIVA STARTUPS” (Catalunya)

(PRÒXIMA CONVOCATÒRIA 2023)

Subvencions a PIMES per innovar amb STARTUPS

El programa Activa Startups, impulsat per l’EOI i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, ofereix a les pimes subvencions de fins a 40.000 euros per impulsar la transformació digital i empresarial amb impacte mediambiental positiu, a través de la col·laboració amb startups. Una iniciativa que té per objectiu potenciar la innovació oberta i ajudar-les a incorporar o desenvolupar noves tecnologies o avançar cap a models de negoci més sostenibles.

Per a les pimes consolidades, les startups són una font d’inspiració i d’innovació única i una gran oportunitat per fer realitat projectes capdavanters.

Per fer-ho possible, cada pime plantejarà un repte d’innovació a resoldre amb l’ajuda de startups, buscant la innovació a través de solucions basades en tecnologies disruptives. Paral·lelament, les startups també poden presentar les seves solucions.

Les actuacions finançades podran ser qualsevol de les següents:

  • Actuacions basades en la validació i adopció de tecnologies disruptives que puguin servir per desenvolupar nous productes, processos o serveis.
  • Actuacions basades en la digitalització de les pimes, la transferència de coneixements i tecnologia, proves de concepte o producció de prototips, entre d’altres.
  • Actuacions de transformació cap a una economia baixa en carboni o incorporació de la economia circular en el model de negoci de la pime.

 

Ens agradaria tenir l’oportunitat d’explicar-la, sense cap compromís. En JDA us ajudarem amb tots els procediments i documentació necessària.

 Contactem? contacto@jda.es

 

Àrea de Consultoria en Finançament Recerca, Desenvolupament i Innovació

JDA/SFAI

 

Vols saber-ne més? En el següent enllaç tota la informació sobre aquesta convocatòria.

 Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.